Kehystämö

Monelle ei tule mieleen, mitä kaikkea voikaan kehystää. Perinteisten taideteosten lisäksi kehyksiin sopivat monenlaiset esineet, tekstiilit, soittimet, mitalit ja tunnearvoltaan muuten tärkeät jutut. Olemme koonneet Pinterest sivuillemme ideoita.

Grafiikanlehdet tarvitsevat kehykset suojakseen ja ylipäätään, että ne saadaan ripustettua seinälle. Lasin ja hapovapaiden pahvien välissä teos säilyy hyvänä. Lasia saa uv-suojattuna, joka auttaa säilymistä auringon haalistavita säteiltä.

Öljyvärityöt tarvitsevat myös kehykset säilyäkseen. Kankaalle maalattu työ, jota säilytetään rullalla, voi venyä ja maali voi lohkeilla. Kiilapuilla ja kehyksissä työ on Pienoismallin kehystysparhaimmillaan.

Teemme kehyksiä mittatilauksesta monenlaisiin töihin. Katso tekemiämme töitä galleriasta.

Kehyksen valintaan vaikuttavat monet asiat. Se millä tekniikalla työ on tehty, on tärkeä. Kiilapuilla olevaan öljyvärityöhön ei voi laittaa alumiinilistaa ja paperitöihin laitetaan lasi suojaamaan teosta. Kehys myös valitaan työn sävyihin sopiviksi tai jos sisustus on tärkeä, myös sisustukseen sopivaksi. Me kerromme mikä kehystyksessä on mahdollista ja mikä ei. Kehyksen mallin ja värin valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa.

Käyttämämme materiaalit suojaavat työtä ja näin teos säilyy seuraaville sukupolville.
Eli jos kotonasi on esim. 80-luvulla kehystetty akvarelli, pahvit olisi hyvä vaihtaa happovapaisiin. Heijastuksen estämiseksi on kehitetty ns. näkymätön lasi, joka tuo kuvan parhaiten esille. Siinä on myös uv suoja, mikä säilyttää kuvan parempana pidempään.

Valikoimiimme kuuluu suomalaisia ja ulkomaisia kehyslistoja sekä pahveja.

Liikkeestämme löydät myös Nielsenin Accent alumiinisia valmiskehyksiä. Kokoja on useita: 15×20 kokoisista 60×80 kokoisiin. 70×100 kokoista saa tilauksesta. Myös erikoiskokoja mm. 50×50, 70×70, 40×60, 50×60.

  • Teemme karttojen kehystystä
  • Kehystämme mittatilauspeilejä
  • Pingotamme kankaita kiilapuille
  • Kehystämme käsityöt ja batiikit
  • Teemme mittatilauksesta ilmoitustauluja
  • Laitamme esineitä ym. kehyksiin