Valokuvasuurennokset

Valokuvatulostusta

Valokuvasuurennokset kuvistasi

 

Digikuvauksen aikakautena on vaarana, että kuvat jäävät tietokoneen kätköihin ja pahimmassa tapauksessa häviävät bittiavaruuteen koneenvaihdon tai hajoamisen myötä. Kuvista tärkeimmät kannattaa printata paperille ja parhaimmat suurennoksiksi seinälle. Teemme Fineart kuvasuurennoksia Canonin tulostimella Cansonin taidemateriaaleille.

Canvastaulun saa helposti seinälle. Se ei tarvitse lasia tai välttämättä kehyksiä. Kehyksillä tietysti viimeistellään teos.

Perinteisen valokuvapaperin Photosatin Premium RC:n  lisäksi valikoimissamme on mm. PlatineFibre Rag, BFK Rives ja Arches Aguarelle Rag. Paperikuvat tarvitsevat yleensä kehykset ja lasin ympärilleen.

BFK Rives

BFK Rives paperille tulostettu valokuva

Voit itse määritellä kuvakoon oli se sitten panoraama tai neliö. Kuvan resoluution tulee olla riittävän suuri, että suurennoksen saa printattua tarkaksi. Netistä imuroiduista kuvista ei yleensä saa postikorttia isompaa ja niiden tekijänoikeudet tulisi myös selvittää.

Helsingin kaupunginmuseo on avannut kuva-arkistonsa vapaaseen käyttöön korkearesoluutioisina kuvina. Helsinkikuvia.fi palvelusta voit etsiä mieleisiä kuvia ja me printtaamme ne valokuvapaperille tai canvaskankaalle. Koon voit päättää itse.

Purjelaivoja Halkolaiturissa. Kuva Harry Hintze /Helsingin kaupunginmuseo

Printtaamme myös mm. rakennuspiirrokset, graafiset esitykset ja mainosjulisteet.

Tulostamme monista tiedostomuodoista, mutta jpg olisi suositeltavin. Jos alkuperäinen kuva on  paperinen, voimme skannata sen digimuotoon.

Pinterest sivuillamme on ideoita miten kuvasuurennoksia voi sijotella.

 

Kuvatulostusta

Suurennamme kuvat Canonin suurkuvatulostimella.