Valokuvat seinälle

Teemme valokuvasuurennokset ottamistasi kuvista. Kuvat tehdään digitiedostoista. Jos alkuperäinen kuva on  paperinen (max A3), voimme skannata sen digimuotoon. Voit itse määritellä kuvakoon oli se sitten panoraama tai neliö. Kuvan resoluution tulee olla riittävän suuri, että suurennoksen saa printattua tarkaksi. Nykyisillä kännyköilläkin saa tarpeeksi laadukasta kuvaa taulun tekoon. Laatu riippuu myös kuvausolosuhteista.  Valokuvien tulostukseen käytettäviä materiaaleja on julistepapereista hienoihin taidepapereihin.

Valokuvapaperi Satin / Pearl / Glossy

Perinteinen valokuvapaperi, joka toistaa värit hyvin. Kehystetään lasin alle paspartuurin tai loittolistan kanssa.

Taidepaperit

Velin museum rag, BFK Rives ja Arches Aqualelle Rag 310g ovat papereita, joissa pinnan rakenne tuo mieleen perinteiset taidepaperit (litografia ja akvarelli). Pinnaltaa pehmeä ja sopii lämmisnsävyisiin valokuviin. Näitä papereita käytetään taidetulostukseen.

Canvastaulu

Canvaskangas Museum Art Canvas on tehty 100% puuvillasta ja päällystetty tulostukseen soveltuvalla mikrohuokoisella pinnalla. Tulostusjälki tälle kankaalle on korkeatasoista. Canvaskangas pingotetaan kiilapuille perinteisen maalauksen tavoin.  Se ei tarvitse lasia ja voidaan ripustaa seinälle sellaisenaan. Kehykset voi valita laajasta valikoimasta.

Julisteet

Matt Coated 180g mattapintainen paperi on edullinen vaihtoehto kuvatulostuksiin. Sille tulostuvat julisteet, erilaiset graafiset piirrokset ja mainosmateriaalit.

Helsinkikuvia

Helsingin kaupunginmuseo on avannut kuva-arkistonsa vapaaseen käyttöön korkearesoluutioisina kuvina. Helsinkikuvia.fi palvelusta voit etsiä mieleisiä kuvia ja me printtaamme ne valokuvapaperille tai canvaskankaalle. Koon voit päättää itse. Digikuvan voi toimittaa meille muistitikulla myymälään tai sähköpostilla.