Valokuvat seinälle

Oletko tehnyt taidetta valokuvaamalla tai tietokonegrafiikalla? Haluaisitko maalaustaiteestasi kopioita julisteina tai canvastauluina? Tulostuta valokuvat seinälle. Printtaamme Fine art vedoksia valokuvista kotiin, toimistoon tai näyttelyihin. Saat meiltä siis valmiit taulut kuvineen ja kehyksineen samasta paikasta. Materiaaleja kuvatulostuksille on useita ja kehyslistamalleja satoja. Kuvia pohjustetaan ja laminoidaan sekä canvaskankaita pingotetaan suomalaiselle sertifioidulle mäntykiilalle.

Valokuvakollaasi seinällä

Valokuvapaperit

Valokuva- ja taidepapereita on erilaisia useilta valmistajilta. Valokuvatulostukseen tarkoitetut hyvin väriätoistavat paperit kestävät oikein kehystettynä kymmeniä (jopa satoja) vuosia. Osassa papereita pinnan rakenne tuo mieleen perinteiset taidepaperit (litografia ja akvarelli). Paperityöt vaativat yleensä lasin tai akryylin suojaamaan teosta. Ne kehystetään lasin alle paspartuurin tai loittolistan kanssa. Jos kuvat menevät näyttelyyn ja ovat esillä vain tietyn aikaa, voidaan ne myös pohjustaa esim. alumiinikomposiittilevylle. Levy on ohutta ja erittäin jäykkää ja se pysyy käyristämättömänä ilman kehyksiäkin. Pohjustusmateriaaleja on useita

Canvastaulut

Canvaskangas on päällystetty tulostukseen soveltuvalla mikrohuokoisella pinnalla. Tulostusjälki kankaalle on korkeatasoista. Canvaskangas pingotetaan kiilapuille perinteisen maalauksen tavoin. Kiilapuuta saa 20mm, 28mm ja 38mm korkeana. Kiilapuut ovat mäntyä ja ne on valmistettu Suomessa.  Kuva ei tarvitse lasia ja voidaan ripustaa seinälle sellaisenaan. Pintaan saa halutessaan suojalakkauksen. Se suojaa kuvaa uv säteiltä ja naarmuuntumiselta. Kehykset voi valita laajasta valikoimasta.

Julisteet

Mattapintainen julistepaperi on edullinen vaihtoehto kuvatulostuksiin. Sille tulostuvat julisteet, erilaiset graafiset piirrokset ja mainosmateriaalit.

Digikuvan voi toimittaa meille sähköpostilla (alle 7Mt) tai laittaa linkin esim. WeTransferilla / Dropboxilla tai tuomalla muistitikulla myymälään. Hinta riippuu mm. koosta, käytetystä paperista, pohjustusmateriaalista ja kehyksistä. Kysy tarjousta!

Lue lisää kehyskauppiaan blogista.

Hahnemuhle Photo

Helsinkikuvia

Helsingin kaupunginmuseo on avannut kuva-arkistonsa vapaaseen käyttöön korkearesoluutioisina kuvina. Helsinkikuvia.fi palvelusta voit etsiä mieleisiä kuvia ja me printtaamme ne valokuvapaperille tai canvaskankaalle. Koon voit päättää itse.

Arabian posliini- ja fajanssitehdas, Hämeentie 135. Kuvaaja Sundström Hugo, Helsingin kaupunginmuseo