Valokuvat seinälle

Teemme valokuvasuurennokset ottamistasi kuvista. Kuvat tehdään digitiedostoista. Jos alkuperäinen kuva on  paperinen (max A3), voimme skannata sen digimuotoon. Voit itse määritellä kuvakoon oli se sitten panoraama tai neliö. Kuvan resoluution tulee olla riittävän suuri, että suurennoksen saa printattua tarkaksi. Nykyisillä kännyköilläkin saa tarpeeksi laadukasta kuvaa taulun tekoon. Laatu riippuu myös kuvausolosuhteista.  Valokuvien tulostukseen käytettäviä materiaaleja on julistepapereista hienoihin taidepapereihin.

Valokuvakollaasi seinällä

Valokuvapaperit

Perinteinen valokuvapaperi toistaa värit hyvin. Kehystetään lasin alle paspartuurin tai loittolistan kanssa.

Taidepaperit

Valokuvatulostukseen tarkoitetut hyvin värintoistavat paperit, joissa pinnan rakenne tuo mieleen perinteiset taidepaperit (litografia ja akvarelli). Paperit ovat pinnaltaan lämpimän valkoisia ja sopivat hyvin lämmisnsävyisiin valokuviin. Näitä papereita käytetään taidetulostukseen.

Canvastaulut

Canvaskangas on päällystetty tulostukseen soveltuvalla mikrohuokoisella pinnalla. Tulostusjälki kankaalle on korkeatasoista. Canvaskangas pingotetaan kiilapuille perinteisen maalauksen tavoin. Kiilapuuta saa 20mm, 28mm ja 38mm korkeana.  Kuva ei tarvitse lasia ja voidaan ripustaa seinälle sellaisenaan. Pintaan saa halutessaan suojalakkauksen. Se suojaa kuvaa uv säteiltä ja naarmuuntumiselta. Kehykset voi valita laajasta valikoimasta.

Julisteet

Matt Coated 180g mattapintainen paperi on edullinen vaihtoehto kuvatulostuksiin. Sille tulostuvat julisteet, erilaiset graafiset piirrokset ja mainosmateriaalit.

Digikuvan voi toimittaa meille sähköpostilla (alle 7Mt) tai laittaa linkin esim. WeTransferilla / Dropboxilla tai tuomalla muistitikulla myymälään.

Helsinkikuvia

Helsingin kaupunginmuseo on avannut kuva-arkistonsa vapaaseen käyttöön korkearesoluutioisina kuvina. Helsinkikuvia.fi palvelusta voit etsiä mieleisiä kuvia ja me printtaamme ne valokuvapaperille tai canvaskankaalle. Koon voit päättää itse.

Helsinkijuliste on printattu 180g mattapaperille