Painamme eriaisia tuotteita kuten käyntikortteja, kutsuja ja esitteitä. Valitse käsinkosketeltavat käsityönä tehdyt kohopainotuotteet tai tavallisemmat digipainetut kortit.

Kohopaino

Kohopaino (Letterpress) on vanhimpia painotekniikoita. Heidelbergin Tiikeli painokoneet tulivat markkinoille 1900-luvun alussa. Ne olivat suosituimpia  kohopainokoneita aikanaan. Offsetkoneet syrjäyttivät kohopainon, mutta koneet jäivät painoihin jälkikäsittelyyn. Vieläkin niillä tehdään mm. stanssaukset ja nuuttaukset. Varsinainen painaminen niillä on jäänyt digitaalitekniikan tullessa markkinoille kustannustehokkaana vaihtoehtona. Vanha painotekniikka on kuitenkin nostanut suosiotaan laatua arvostavien keskuudessa. Tällä menetelmällä saamme tehtyä kauniit hääkutsut ja massasta erottuvat käyntikortit. Painojälki on käsinkosketeltavaa, kun painolaatta uppoaa kartongin pintaan.

Digipaino

Digipainolla tehdään kustannustehokkaasti käyntikortit ja esitteet sekä vaikkapa näyttelyjulisteet. Vuosikymmenien kokemus painoalalta takaa laajan osaamisen. Voimme kertoa miten painotuotteesi onnistuu parhaiten. Painamme mm. hyllypuhujat ja pullokaulurit sekä teemme niihin stanssit ja stanssaukset paikanpäällä Helsingin Arabianrannassa. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen.

Digipainolla painotuotteet matalammilla kustannuksilla