Taulujen ripustaminen seinälle ilman turhia reikiä

Gallerioista tutut taulujen ripustuskiskot ovat käteviä myös kotona ja julkisissa  tiloissa. Taulukiskoilla saat taulut helposti haluamallesi korkeudelle ja paikalle ilman ikäviä ruuvinreikiä. Taulujen paikkaa on helppo vaihdella liukuvien perlonlankojen avulla. Kiskon saa kiinnitettyä kipsi-, betoni-, tiili- ja kiviseiniin.

Miten ripustuskiskot toimivat

Taulukiskoa on saatavana 2 ja 3 metrisinä tankoina. Peruskiskon (Click Rail) kantavuus on 30 kg per metri. Pro kisko kestää taulun painoa 50 kg metriä kohden. Väreinä Click Rail kiskossa on valkoinen, hopea ja musta. Kiskot asennetaan seinään katonrajaan ja  taulut ripustetaan perlonlangoilla roikkumaan. Kisko laitetaan seinään ruuveilla, mutta ruuvit jäävät piiloon listan alle. Perlonlangan päässä on Gobra tai Twister liukunasta, jolla langan saa roikkumaan kiskoon. Lankoja on 1-3 metrin mittaisia. Taulun saa haluamaansa korkeutteen itsekiristyvillä kuokkuilla, jotka pujotetaan perlonlankaan. Koukkuja on pienille (4kg) ja isoille (15-20kg) tauluille.

Ripustuskiskot kotiin ja julkisiin tiloihin

Click rail kisko

Click rail kisko napsautetaan seinään ruuvattaviin kiinnikkeisiin

Jos olet muuttanut uuteen asuntoon tai tehnyt remontin vanhaan, kiskot  ovat hyvä valinta taulujen ripustamiseen. Taulujen paikkaa on helppo vaihdella tai vaihtaa vaikka vuodenaikojen mukaan uusiin. Kun muutat pois asunnosta, ripustuskiskot voi jättää seinään seuraaville asukkaille. Tämä ripustusratkaisu nostaa omistusasunnon arvoa ja vuokra-asunnossa vähentää seinänpaikkailun tarvetta. Kiskoilla saa esim. työpaikoille taidetta seinälle työviihtyvyyttä lisäämään. Ja vaihtuvia näyttelyjä on helppo toteuttaa. Varastossamme on Artiteq kiskoa. Stas ja Newly kiskoa saa tilauksesta.

Toimitamme kiskoja (2m) myös matkahuollolla ja postilla. Huom! 3m kiskot vain myymälästä.

 

Ripustuskisko hinnasto

Ripustuskisko Click Rail 2m (30kg/m)18
Ripustuskisko Click Rail 2m (30kg/m) Musta21
Ripustuskisko Click Rail 3m (30kg/m)27
Ripustuskisko Click Rail 3m (30kg/m) Musta31
Ripustuskisko Click Rail Pro 2m (50kg)27,50
Ripustuskisko Click Rail Pro 3m (50kg)41,50
Perlonlanka 2mm 100cm4,90
Perlonlanka 2mm 150cm5,40
Perlonlanka 2m 200cm6
Minikoukku (max 4kg)1,80
Ratched koukku (max 15kg)5,90
Mikrogrip koukku (max 20kg)5,90
Kiskonkiinnike+ruuvi+proppu 2 m kiskolle4,50
Kiskonkiinnike+ruuvi+proppu 3 m kiskolle6
Päätypala Click rail kiskoon0,50
Päätypala Click rail Pro kiskoon1
Ripustuskiskosetti 2m minikoukuilla Primer TARJOUS 20 eur (rajoitettu erä)28
Ripustuskiskosetti 2m Ratched koukuilla Primer38