Taulujen ripustaminen seinälle ilman turhia reikiä

Gallerioista tutut taulujen ripustuskiskot ovat käteviä myös kotona ja julkisissa  tiloissa. Kiskoilla saat taulut helposti haluamallesi korkeudelle ja paikalle ilman ikäviä ruuvinreikiä. Taulujen paikkaa on helppo vaihdella liukuvien perlonlankojen avulla. Kiskon saa kiinnitettyä kipsi-, betoni-, tiili- ja kiviseiniin.

Miten ripustuskiskot toimivat

Kiskoa on saatavana 2 ja 3 metrisinä tankoina. Peruskiskon kantavuus on 20 kg per metri. Pro kisko kestää taulun painoa 50 kg metriä kohden. Väreinä on valkoinen ja hopea. Mustaa saa tilauksesta. Kiskot asennetaan seinään katonrajaan ja  taulut ripustetaan perlonlangoilla roikkumaan. Kisko laitetaan seinään ruuveilla, mutta ruuvit jäävät piiloon listan alle. Perlonlangan päässä on Gobra tai Twister liukunasta, jolla langan saa roikkumaan kiskoon. Lankoja on 1-3 metrin mittaisia. Taulun saa haluamaansa korkeutteen itsekiristyvillä kuokkuilla, jotka pujotetaan perlonlankaan. Koukkuja on pienille (4kg) ja isoille (15kg) tauluille.

Ripustuskiskot kotiin ja julkisiin tiloihin

Jos olet muuttanut uuteen asuntoon tai tehnyt remontin vanhaan, kiskot  ovat hyvä valinta taulujen ripustamiseen. Taulujen paikkaa on helppo vaihdella tai vaihtaa vaikka vuodenaikojen mukaan uusiin. Kun muutat pois asunnosta, ripustuskiskot voi jättää seinään seuraaville asukkaille. Tämä ripustusratkaisu nostaa omistusasunnon arvoa ja vuokra-asunnossa vähentää seinänpaikkailun tarvetta. Kiskoilla saa esim. työpaikoille taidetta seinälle työviihtyvyyttä lisäämään. Ja vaihtuvia näyttelyjä on helppo toteuttaa. Varastossamme on Artiteq kiskoa. Stas ja Newly kiskoa saa tilauksesta.

Pinterst sivuillamme on vinkkejä taulujen sijoitteluun ja ripustukseen.

 

Ripustuskisko hinnasto

Ripustuskisko 2m (20kg/m)18
Ripustuskisko 3m (20kg/m)27
Perlonlanka 100cm5,40
Perlonlanka 150cm5,95
Perlonlanka 200cm6,60
Perlonlanka 300cm7,75
Minikoukku (max 4kg)1,75
Isokoukku (max 15kg)5,95
Kiskonkiinnike+ruuvi+proppu0,65
Päätypala0,50
Ripustuskiskosetti 2m35